Pokémon Go; New gym system ! (hachimonster)
Hjem Add Hjemmesiden min Youtube

2

Pokémon Go; New gym system !

19 Juni ble alle gyms i Pokémon GO tatt ned og pokémon som var plassert ut på alle gyms ble sendt tilbake til trenerens sine med full helse. Grunnen til dette var en ny stor oppdatering som skulle komme til spillet snart.  Helt nytt gym system og Raid bosser.

Utover dagene som fulgte kunne man se at noen av pokestops rundt om var endret til gyms, noe jeg personlig var veldig skeptisk til da det nesten halverte antall pokestops jeg kan ta på vei til og fra jobb. 22 Juni kom oppdateringen og må si jeg liker det nye systemet mye bedre enn det gamle ! La oss ta en titt på nye gym systemet:

Pokémon gyms har fått et helt nytt design, både utvendig og innvendig. Utenfra vil det være to forskjellige høyder på tårnet ut ifra hvor mange Pokémon som er innlosjert. Maks Pokémon i en gym nå er 6 istedenfor 10 slik som det var før. I grunnen litt mer tro mot hvordan vi er kjent med Pokémon fighting systemet fra spillene.  Lavt tårn tilsier at det er under 4 pokémon og høyt tårn vil si at det er mellom 4 og 6.
Største design forskjellen er allikevel innvendig, jeg liker det nye designet utrolig godt, det viser hele teamet av Pokémon du skal opp mot for å ta over.

Istedenfor det gamle prestige systemet som var før har de nå et motivasjons system. Motivasjonen vises som et hjertet på Pokémonen i en gym. Når denne motivasjonen er helt tom og pokemonen blir slått i en kamp vil den returnere tilbake til trenerens sin. De mister motivasjon gradvis av å være på en gym over tid også mister de ekstra av å bli slått av utfordrere.
Men både du og andre kan også sørge for å holde motivasjonen oppe ved å gi en Pokémon berries. Både Pinap, Nahab og Razz berries brukes til å øke motivasjonen til den valgte pokemonen.
Når du gir forer en Pokémon får du 20 Stardust, 20 exp og sjansen til å få en candy som tilhører typen Pokémon du forer.

I og med at det ikke lengre er det prestige systemet trenger man ikke lengre å trene opp for å få høyere lvl gym for å sette inn din egen pokemon. Det er 6 plasser på en gym og så lenge det er ledig plass kan du sette inn en av dine egne. Det eneste du må passe på er at det nå kun kan være en stykk av en type. Ta for eksempel Blissey som folk gjerne stacket opp på gyms. Nå er det maks 1 Blissey som kan innlosjeres pr gym, så da er det førstemann til mølla.
At du sloss mot den svakeste først for så å sloss deg vei opp mot den sterkeste er det også slutt på. Du sloss mot Pokémon i den rekkefølgen de ble innlosjert.  Den pokemonen som mister all motivasjon først er derfor den første til å ryke ut. Dette gjør det litt mer fair for de som ikke har stacket opp super sterke Pokémon.Som jeg nevnte tidligere var jeg litt skeptisk til at en del pokestops på vei til og fra jobben min har blitt endret til gyms, men det var visst ingen grunn til bekymring !
Nå kan du nemlig spinne gyms på samme måte som pokestops. Hvert 5 min går du 2-4 items + bonus uten hvis ditt team har gymen.

Du får også gym badges for hver gym du har besøkt. Alt du gjør på en gym, nesten du sloss mot den, forer pokemon eller spinner på den før items, gjør at du får exp mot å levle opp gym badgen din. Høyere gym badge vil kunne du deg bedre rewards av å spinne på den nevnte gymen.Det er sikkert en hel del jeg har glemt å nevne, da det ble mye nytt og jeg ikke har fått testet ut alt selv heller. Men kan runde av med å si at Raid Battles visstnok ikke slippes før i Juli :)

Spiller du Pokémon go ? • 23.06.2017 kl.18:16
  Takk for god innføring i dette temaet. Ønsker deg en glimrende kveld!
  23.06.2017 kl.20:12
  jo takk :) ønsker deg også en riktig god kveld ^^  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  hits