A different gaming night ! (hachimonster)
Hjem Add Hjemmesiden min Youtube

6

A different gaming night !

Her om kvelden fant vi ut at det var på tide å finne fram noen av de gamle klassikerene, nemlig brettspillene. Du vet, i disse "moderne" tider er brettspillene kanskje som noen gamle skatter som for mange betydde timer med latter og kos. Hvor mye man gledet seg til å sette seg ned rundt bordet sammen med familien og bare tilbringe tid sammen, mens man prøvde å stikke av som kveldens vinner. 

Noen av mine beste barndomsminner er nettopp fra disse stundene, jeg husker blandt annet, hver gang strømmen gikk, eller det var tordenvær og vi nappet ut alt elektrisk og skrudde av lys, ble det tent masse stearinlys og vi samlet oss rundt bordet med brettspill og gjerne en skål potetgull. Sommerkvelder ble tilbringt ute på balkongen i 4 etasje i blokka, på bordet var det pakket ut et eller annet brettspill, gjerne Cluedo. Jeg husker jeg og min mor gjerne satt med hvert vårt pledd og koste oss mens vi prøvde å gjette hvem morderen var. 
Eller alle de gangene jeg spilte kortspill med min far! Hvor mange kvelder vi hadde i campingvogna, hvor taperen av noen runder gris måtte gå først i seng. Merkelig nok så tapte jeg alltid ! Rigged game much ;)

Uansett hva så er dette noen utrolig gode barndomsminner, jeg er nok en av de som selv om jeg gamer mye pc, så kommer jeg aldri til å gi slipp på det å sette seg ned ved bordet sammen med de man er glad i og ha litt kvalitets tid.


 

Denne kvelden har for det meste bestått av en hel del runder UNO, jeg hadde nesten glemt hvor morsomt noe så simpelt som UNO kan være. Tiden har mer eller mindre flydd av gårde mens vi har ledd og små ertet hverandre med å legge ut chains av trekk ektra og stå over kort. 

UNO kan være ganske unfair til tider, men ta ikke seieren på forskudd ! for det kan fort snu :)

Kvelden ble rundet av med en runde med Norge Rundt, hvor målet er å besøke alle sine destinasjoner på kartet og komme seg hjem igjen først, samtidig som du må teste dine kunnskaper om Norge og kanskje bli litt små frustrert over mangel på lykken når du skal ut med ferja ! 

Vet du hvor smalt Norge er på sitt smaleste ? eller hvilken sørlandsby som lenge var Norges største sjøfartsby ? • 08.06.2017 kl.21:20
  åå, så gøy!
  08.06.2017 kl.21:21
  Den lille Pandaen c:: Ja det er kjempe morro :D virkelig noe som mange undervurderer tror jeg :)
  09.06.2017 kl.12:32
  Så artig, da!

  Min eldste spiller en del brettspill. Avveksling fra jobb (utvikling av PC-spill).

  Ønsker deg en god dag videre :)
  09.06.2017 kl.12:51
  så morro :) godt å høre at det er flere enn meg som liker å sette seg ned med brettspill ^^

  takk det samme :D
  09.06.2017 kl.13:26
  Så artig med brettspill! Kanskje det man skulle gjort, tatt kort med seg ut i sommer og spilt ute :D
  09.06.2017 kl.15:22
  høres ikke feil ut det ! :D det vet jeg at vi skal i sommer hvertfall, med mindre vi regner bort :P  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  hits